Links - Ada Overwater beeldend kunstenaar

Ada Overwater
beelden in steen, brons en hout
Ga naar de inhoud
Linken


KA!
      
De Kunstacademie beeld-muziek-woord, de KA!, behoort tot het deeltijds Kunstonderwijs, DKO. Dit is onderwijs gegeven na school- of werktijd, ’s middags, ’s avonds en in het weekend.
De Kunstacademie verzamelt de domeinen Beeld/Media, Muziek en Woord/Beweging onder één dak. Dit heeft het grote voordeel dat je als leerling kunt proeven van en kiezen uit verschillende kunstvormen.
De gesprekken tussen leerling en leerkrachten-kunstenaars en vooral de  persoonlijke begeleiding leiden tot inzichten en kennis waardoor actief        bezig zijn met een kunstvorm een ware passie wordt.
Elke leerling krijgt een traject uitgetekend op zijn of haar maat en gedragen   door een professioneel lerarenteam dat instaat voor kwaliteitsvolle vorming: je leert technieken en methodes, je schaaft aan wat je nog niet zo goed kan en je verfijnt wat je al onder de knie hebt
      
                    Klik hier voor meer informatie:                     www.eeklo.be/academie
De Klassieke Academie voor beeldende kunst.
Zomeracademie voor beeldende kunst
Gedurende een intensieve werkweek boetseren  we naar levend model onder begeleiding van de ervaren kunstenaar en docent. Een persoonlijke benadering van de cursist staat in haar aanpak  centraal. Er is aandacht voor de verschillende manieren van kijken,  anatomie, beweging van het lichaam in de ruimte en op de boetseerbok.
De lessen zijn sterk individueel gericht, ervaring is daarom niet vereist. De Zomeracademie kan je helpen een goede basis te leggen in technieken en vaardigheden of helpt je verder in je leerproces.
             Klik hier voor meer informatie: klassiekeacademie.nl
Copyright Ada Overwater 2020
Terug naar de inhoud